Skip to the content

HAVlunsj – Hva slags oppdrettsnæring vil folk flest ha?

12. June 2025, 11:30 - 12:30

Vilvitensenteret (2.etg. VilVite), Thormøhlensgate 51, Bergen

12
Jun

Norsk oppdrettsnæring står overfor mange vanskelige valg. Hva kjennetegner en bærekraftig oppdrettsnæring?

Vi inviterer deg til HAVlunsj i regi av NCE Seafood Innovation. 

Program

  • Kort presentasjon av forskningsprosjektet Rebalance*, professor Arnt Fløysand, HVL.
  • Hvilke miljøkonsekvenser av oppdrett er nordmenn mest opptatt av? Og hva tenker de om skattlegging av bransjen? v/Anders Dugstad, NMBU
  • Næringens syn på eierskap, skatt og bærekraftig utvikling vil bli presentert av Samuel Anderson fra Bolaks.

Deltakelse og kostnad

HAVlunsjen er gratis og åpen for alle.

Påmelding

Meld deg på Havlunsj, slik vi får beregnet riktig mengde mat og drikke.

Contact Information

Thea Båtevik

Project Manager Renewables

Thea Båtevik

HAVlunsj

HAVlunsj er en serie med lunsjmøter i regi av VIS, Maritime Bergen, GCE Ocean Technology, NCE Seafood Innovation ClusterGC Rieber Eiendom og Maritime CleanTech.

HAVlunsj er en uformell møteplass for havnæringene, med fokus på kompetanseheving og nettverksbygging.

HAVlunsj blir arrangert nest siste torsdag i måneden (med noen unntak).