HAVlunsj – Hva slags oppdrettsnæring vil folk flest ha?
12. June 2025, 11:30 - 12:30
Vilvitensenteret (2.etg. VilVite), Thormøhlensgate 51, Bergen

Norsk oppdrettsnæring står overfor mange vanskelige valg. Hva kjennetegner en bærekraftig oppdrettsnæring?
Vi inviterer deg til HAVlunsj i regi av NCE Seafood Innovation.
Program
- Kort presentasjon av forskningsprosjektet Rebalance*, professor Arnt Fløysand, HVL.
- Hvilke miljøkonsekvenser av oppdrett er nordmenn mest opptatt av? Og hva tenker de om skattlegging av bransjen? v/Anders Dugstad, NMBU
- Næringens syn på eierskap, skatt og bærekraftig utvikling vil bli presentert av Samuel Anderson fra Bolaks.
Deltakelse og kostnad
HAVlunsjen er gratis og åpen for alle.
Påmelding
Meld deg på Havlunsj, slik vi får beregnet riktig mengde mat og drikke.
Contact Information


HAVlunsj
HAVlunsj er en serie med lunsjmøter i regi av VIS, Maritime Bergen, GCE Ocean Technology, NCE Seafood Innovation Cluster, GC Rieber Eiendom og Maritime CleanTech.
HAVlunsj er en uformell møteplass for havnæringene, med fokus på kompetanseheving og nettverksbygging.
HAVlunsj blir arrangert nest siste torsdag i måneden (med noen unntak).