Skip to the content

Arendalsuka: Fra grønn og lovende pilot til lønnsom bedrift – hvordan skaffe finansiering?

14. August 2023, 16:00 - 18:46

Seilskipet Statsraad Lehmkuhl, stordekket, Arendalsuka, Arendal

Register for event
14
Aug
Deep Purple™ bygger på utprøvde teknologier for å levere stabil, fornybar og skalerbar energi i havrommet. Den kan tilby stabil strøm til forbrukere utenfor nettet som offshoreinstallasjoner og avsidesliggende øyer, med hydrogen lagret som et høykapasitetsbatteri og reelektrifisert.
Deep Purple™ er et av casene som vil bli presentert. Piloten bygger på utprøvde teknologier for å levere stabil, fornybar og skalerbar energi i havrommet. Den kan tilby stabil strøm til forbrukere utenfor nettet som offshoreinstallasjoner og avsidesliggende øyer, med hydrogen lagret som et høykapasitetsbatteri og reelektrifisert.

Det skjer mange spennende teknologioverføringer fra olje og gass til andre næringer. Utfordringen for bedriftene som har piloter er å skaffe finansiering for å løfte produktet videre til kommersialiseringsfasen. Hvordan kan vi gjøre dette bedre?

Fem-seks bedrifter gir i løpet av møtet korte presentasjoner av sine piloter - mulighetene de gir - og hvilke utfordringer de har for å ta steget over til lønnsom virksomhet.

Panelet diskuterer rammevilkår for bedriftene, og svarer på konkrete utfordringer bedriftene har i fasen fra pilot til kommersialisering.

Statsraad Lehmkuhls fiskesuppe blir servert til alle som kommer og hører på.

Deltakelse og kostnad

Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Påmelding

Ingen påmelding nødvendig. Les mer om dette, og andre arrangementer på Arendalsuka.

 

Har du spørsmål om arrangementet kan du kontakte:

Kolbjørn Andreassen
OffshoreNorge
Mobil: 952 82 808

 

Arrangert av:

Contact Information

Kai Stoltz

Business Development Manager

Kai Stoltz

Related Event

GCE Ocean Technology Events

Other events