Skip to the content

HAVlunsj

18. February 2021, 11:30 - 12:30

ONLINE EVENT

Event registration is closed.

18
Feb

Vi inviterer til digital HAVlunsj der vi blant annet får høre siste nytt om Deep Purple; det grønne hydrogen offshore energisystemet fra TechnipFMC.

Under denne lunsjen får vi presentert spennende nyheter fra Deep Purple prosjektet, som ledes av TechnipFMC. Videre vil CCB Subsea fortelle oss om bærekraftige forretningsmodeller med deling og gjenbruk.

Om presentasjonene

"Deep Purple" -prosjektet bruker elektrisitet fra havvindturbiner til å lage grønn hydrogen, som deretter lagres på havbunnen. Dette hydrogenet kan deretter gjøres om til strøm når det er behov for det. Det kan også tas tilbake til overflaten og brukes til å drifte skip, lastebiler eller industrianlegg.

CCB Subsea har jobbet strategisk med bærekraftige forretningsmodeller hvor gjenbruk og deling er sentrale elementer.

Program

11:30 Velkommen

  • Deep Purple, Marit Mork, TechnipFMC
  • Bærekraftige forretningsmodeller, Cecilie Sælen, CCB Subsea
  • Crossover leveranser til Arctic offshore farming, Lars Otto Fredriksen, TESS

12:30 Slutt

Deltakelse og kostnad

HAVlunsjen er gratis og åpen for alle. Lenke for å koble seg på webinaret vil bli tilsendt pr. e-post kort tid før arrangementet starter.

Påmelding

Påmelding innen 18. februar kl. 10:00

Contact Information

Kai Stoltz

Business Development Manager

Kai Stoltz

HAVlunsj

HAVlunsj er en serie med lunsjmøter i regi av GCE Ocean Technology, VIS, Maritime Bergen, NCE Seafood Innovation Cluster, og NCE Maritime CleanTech.

HAVlunsj er en uformell møteplass for havnæringene, med fokus på kompetanseheving og nettverksbygging og blir arrangert nest siste torsdag i måneden.