Skip to the content

Bli med på kino med GCE Ocean Technology

09. December 2021, 16:45 - 19:30

Lagunen kino på Lagunen storsenter, Laguneveien 1, Rådal.

Register for event
9
Dec
Photo: Eelume

Vi inviterer våre medlemmer, partnere og samarbeidspartnere med på lagunen kino i Bergen 9. desember for å se filmen «Nordsjøen» hvor undervannsroboten fra klyngemedlem Eelume spiller en sentral rolle.

Katastrofefilmen er produsert av skaperne av «Bølgen» og «Skjelvet».

Se film trailer:

Equinor Ventures har nylig gått inn på eiersiden av Eelume og Pål Atle Solheimsnes, Lead Engineer hos Equinor, vil før filmen fortelle oss om teknologien og hvordan dette kan bli en industriell «game changer» .

Autonomi i sentrum

Eelume er et oppstartsselskap med utspring i NTNU-miljøet i Trondheim, stiftet i 2015. I filmen ser vi hvordan undervannsroboten Eelume og samspillet mellom mennesker og robotikk utfører livreddende oppdrag. Undervannsroboten virker for god til å være sann, og for mange kan den nok fremstå som animert filmtriks. Men bak nettopp denne undervannsroboten står et team i Trondheim som har jobbet i flere tiår for å utvikle Eelume.

Eelume har vært klyngemedlem siden 2018 og har fått forprosjektfinansiering fra GCE Ocean Technology for å utforske ulike plattformer og løsninger for å utvikle og implementere autonomi.

Påmelding og kostnad

Er du partner, medlem eller samarbeidspartnere av GCE Ocean Technology er du velkommen til å melde deg på. Vi spanderer billett og popcorn.

Registrering

Vi har bestilt en egen sal med 100 seter, så her gjelder førstemann til mølla prinsippet. Meld deg på innen 8. desember.

Contact Information

Kjersti Boge Christensen

Communication and Event Manager

Kjersti Boge Christensen