Skip to the content

Topplederforum 2020

22. April 2020, 14:00 - 18:00

UTSATT

Event registration is closed.

22
Apr
image of last years meeting
Bjørn Haugland fra Norge 203040 pratet om bærekraft i havindustriene under GCE Ocean Technology Topplederforum 2019.

GCE Ocean Technology arrangerer Topplederforum for 10'de gang der årets hovedtema er  mulighetene i og vår tilnærming til et globalt utvidet marked, nemlig «Ocean Industries».

VIKTIG INFORMASJON!

På grunn av Covid-19 situasjonen har vi besluttet å utsette Topplederforum med håp om å kunne invitere igjen til høsten. Har du mottatt invitasjon til Topplederforum vil du motta ny invitasjon så snart ny dato er fastsatt.

Topplederforum er en årlig møteplass eksklusivt for ledere av bedrifter og organisasjoner som er tilknyttet klyngen.

Her skaper vi en arena hvor beslutningstakere i klyngen kan bli bedre kjent, samhandle og ikke minst fremsette og diskutere viktige utfordringer for klyngens og aktørenes utvikling.

Dette er også en arena hvor GCE Ocean Technology fremsetter sentral tematikk og problemstillinger for klyngens fremtid.

Foreløpig Program

13:30 Registrering og kaffe
14:00 Velkommen, Jon Arve Sværen, Styreleder GCE Ocean Technology
14:05 Introduksjon og program, Owe Hagesæther, CEO GCE Ocean Technology
14:15 Olje og gass / subsea kompetansen sin betydning for den norske havstrategien, stortingspolitiker fra Høyre og medlem i næringskomitéen Tom-Christer Nilsen
14:35 «All electric» på Norwegian continental shelf og muligheter i investeringer i fornybar energi, Beate Myking, SVP New Energy Solutions Equinor
15:00 Pause
15:20 Strategi Roadmap, Owe Hagesæther, CEO GCE Ocean Technology
15:45 Nye Markeder - omstilling og prosess, Geir Egil Østebøvik, CEO Imenco
16:10 Kahoot - GCE Ocean Technology Roadmap
17:00 Paneldebatt: Ocean Technology, utfordringer og muligheter
17:30 Fingermat og mingling
18:00 Slutt

Deltakelse og kostnad

Deltakelse på Topplederforum er gratis og kan bare skje etter personlig invitasjon fra GCE Ocean Technology, men kontakt oss dersom du ønsker å sende en stedfortreder.

Påmelding

På grunn av Covid-19 situasjonen har vi besluttet å utsette Topplederforum med håp om å kunne invitere igjen til høsten. Har du mottatt invitasjon til Topplederforum vil du motta ny invitasjon så snart ny dato er fastsatt.

Coronavirus-oppdatering: Det er stor usikkerhet rundt hvordan koronaviruset (Covid-19) vil påvirke Norge de kommende ukene. Dette betyr at planene for arrangementene våre kan endre seg. GCE Ocean Technology sin hovedprioritet er at alle våre foredragsholdere og deltakere er trygge på våre arrangementer. Vi fortsetter å overvåke situasjonen nøye, og vil til enhver tid forholde oss til gjeldende retningslinjer fra Bergen kommune og Institutt for folkehelse (FHI) ved store arrangementer. Vi vil gjøre løpende risikovurderinger og gi nødvendige oppdateringer underveis. Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ikke nøl med å kontakte oss på post@gceocean.no.

Contact Information

Owe Hagesæther

Chief Executive Officer

Owe Hagesæther

Årsmøte

Ordinært årsmøte i GCE Ocean Technology SA gjennomføres i forlengelse av Topplederforum, onsdag 22. april klokken 18:05 – 19:00.

Innkalling til årsmøte vil bli sendt ut senest 2 uker før møtet.

Les mer