Skip to the content

Storm i et Vannglass

27. April 2020, 16:30 - 20:00

KANSELLERT

Event registration is closed.

27
Apr
Foto: Cecilie Bannow

Storm i et vannglass er et arrangement der vi ønsker å gi byens studenter inspirasjon til å søke seg mot de blå næringene. Vil du være med å gi studentene innblikk i din bedrift?

VIKTIG INFORMASJON!

Dette arrangementet har blitt kansellert på grunn av den rådende corona virus situasjonen. Om du abonnerer på vårt nyhetsbrev vil du motta ny invitasjon når ny dato er blitt bestemt.

Dette er en kveld hvor vi inviterer studenter og ansatte fra havnæringene. Vi har motivasjonsforedrag, mingling og speed-dating – hvor studentene får 10 minutter hver med ulike ansatte fra næringslivet.

Kan du tenke deg å delta som representant fra din næring under speed-datingen i år?

Det er ikke nødvendig at bedriften har noen jobb å tilby - dette er kun for å synliggjøre muligheter! Dette er heller ikke noe som krever forberedning fra din side, da dette er lagt opp til å være svært uformelle samtaler.

Program

16.30 Registrering og mingling med velkomstdrink og fingermat
17.15 Foredrag fra de ulike havnæringene
18.30 Minglepause
18.50 Speed-dating - 3-4 x 10 minutters speed-dater mellom student og ansatte. Det skal gi studentene et innblikk i de blå næringen og få inspirasjon til å satse på havet.
20:00 Slutt

Påmelding

Dette arrangementet har blitt kansellert på grunn av den rådende corona virus situasjonen. Om du abonnerer på vårt nyhetsbrev vil du motta ny invitasjon når ny dato er blitt bestemt.

Coronavirus-oppdatering: Det er stor usikkerhet rundt hvordan koronaviruset (Covid-19) vil påvirke Norge de kommende ukene. Dette betyr at planene for arrangementene våre kan endre seg. GCE Ocean Technology sin hovedprioritet er at alle våre foredragsholdere og deltakere er trygge på våre arrangementer. Vi fortsetter å overvåke situasjonen nøye, og vil til enhver tid forholde oss til gjeldende retningslinjer fra Bergen kommune og Institutt for folkehelse (FHI) ved store arrangementer. Vi vil gjøre løpende risikovurderinger og gi nødvendige oppdateringer underveis. Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ikke nøl med å kontakte oss på post@gceocean.no.

Arrangementet er i samarbeid med:

                  

Contact Information

Kjersti Boge Christensen

Communication Manager

Kjersti Boge Christensen