Skip to the content

Gjør deg klar for Demo Day Vestlandet

18. September 2024, 11:30 - 16:00

VIS, Thormøhlensgate 51, Bergen

Register for event
18
Sep

Er ditt selskap på jakt etter kapital? Nå har Demo Day Vestlandet åpnet for søknader.

Demo Day Vestlandet kobler årlig de gode ideene med kapital.

Her får 25 utvalgte oppstartsselskaper fra Vestlandet mulighet til å pitche sine ideer for en fullsatt sal av investorer.

Pitche eller Investere

En hel dag fylles med presentasjoner og spennende møter, som leder til videre vekst for næringslivet i vest.

Fristen for søknad 10. august 2024.


Vilda gikk av som vinneren av Demo Day Vestlandet 2023 med sin idé om å gjøre arbeid for klimanøytrale bygninger enkelt og tilgjenglig for banker og utbyggere. Foto: Demo Day Vestland.

Bakgrunn

Demo Day Vestlandet er et årlig arrangement som kobler ambisiøse oppstartsselskaper fra Vestlandet med kapital og investeringsmuligheter.

Arrangementet er en sentral del av Innovasjonsuken OPP og samler gründere, investorer, og fond i en dynamisk og inspirerende setting i Bergen.

VIS tilbyr en plattform hvor ca. 25 selskaper får muligheten til å pitche sine ideer til en fullsatt sal av tidligfase investorer og nøkkelpersoner i innovasjonsverden. Dette gir startupene en unik mulighet til å tiltrekke seg nødvendig kapital og oppmerksomhet fra viktige aktører i næringslivet.

Formålet er å styrke næringsutviklingen på Vestlandet ved å koble innovative prosjekter med nødvendig kapital og nettverk. Ved å støtte opp om ny industri og teknologiske innovasjoner, bidrar arrangementet til regional vekst og nye arbeidsplasser.

Siden starten har Demo Day Vestlandet vokst til å bli et av de mest signifikante møtestedene for oppstartsselskaper og investorer på Vestlandet. Arrangementet er kjent for sitt engasjement og har vært en katalysator for suksesshistorier i regionen.


Les mer hos VIS Innovasjon


Demoy Day Vestland er arrangert av VIS sammen med partnere som klynger og andre aktører fra næringslivet.