Skip to the content

HAVlunsj om Havdata

15. February 2024, 11:30 - 12:30

GCE Ocean Technology (2.etg. VilVite), Thormøhlensgate 51, Bergen

Event registration is closed.

15
Feb

Vi inviterer til årets andre HAVlunsj med Havdata på menyen, i regi av Future Ocean Incubator denne gangen.

Denne gangen kommer HUB Ocean over fjellet - ekstra relevant for deg som arbeider på, ved, eller i tilknytning til havet – enten det gjelder oppdrett, fiskeri, havvind, shipping, eller andre maritime næringer.

HUB Ocean vil ta en ledende posisjon innen digitalisering av havsektoren og vil fortelle om hvordan AI og strukturerte data vil endre måten vi forstår og utnytter havet på en bærekraftig måte.

Program

11:30 Velkommen

Presentasjon
Jo Øvstaas, Director of Ocean Innovation hos HUB Ocean vil dele innsikter og inspirerende historier om hvordan vi kan endre samspillet vårt med have gjennom å frigjøre kraften i data, teknologi og samarbeid.

HUB Ocean er en plattform som utnytter data for å forstå og beskytte havet. Støttet av visionære ledere som Kjell Inge Røkke og ledet av Kimberly Mathisen, tidligere General Manager of Microsoft Norway, bringer HUB Ocean en unik kombinasjon av kompetanse og lidenskap til havets utfordringer.

12:30 Takk for i dag

Sushi, kaffe og vann blir servert.

Deltakelse og kostnad

HAVlunsjen er gratis og åpen for alle.

Påmelding

Meld deg på HAVlunsj.

HAVlunsj

HAVlunsj er en serie med lunsjmøter med fokus på kompetanseheving og nettverksbygging i regi av VIS, Maritime Bergen, GCE Ocean Technology, NCE Seafood Innovation Cluster, GC Rieber Eiendom og Maritime CleanTech.

HAVlunsj blir arrangert nest siste torsdag i måneden (med noen unntak).