Skip to the content

Demo Day Vestland: Skal dere hente kapital i 2023?

20. September 2023, 12:00 - 16:00

Parken – Thormøhlensgate 51, Marineholmen - Bergen.

Event registration is closed.

20
Sep
Bilde: Demo Day Vestland.
VIS – Vestlandets innovasjonsselskap er ansvarlig arrangør, med NCE Finance Innovation og Connect som hovedpartnere. Bak gjennomføringen står titalls viktige partnere og bidragsytere fra hele regionen blant dem GCE Ocean Technology. Bilde: Demo Day Vestland.

Er ditt oppstartsselskap på jakt etter vekstkapital? Planlegger dere emisjon høsten 2023? Søk om deltakelse på Demo Day Vestland og 100 Pitches, og bli blant de utvalgte som får pitche for en fullsatt sal av investorer.

Snart er det klart for Demo Day Vestland 2023 og 100 Pitches – årets store event for investorer og investeringsklare selskaper.

En hel halv dag skal fylles med pitching og spennende møter, som vil lede til videre vekst for næringslivet på Vestlandet.

Les mer og søk her

Høstens viktigste møteplass

Demo Day Vestland er den største møteplassen for deg som er på jakt etter kapital på Vestlandet. Som deltaker får du mulighet til å pitche for hundrevis av investorer, og bli bedre kjent med dem som kan hjelpe deg på vekstreisen.

Krav til deltakelse:

  • Selskapet ditt er investorklart og skal hente kapital nå, eller har en nært forestående emisjon.
  • Selskapets forretningsidé må bidra til å løse FNs bærekraftsmål.
  • Valgfritt språk på pitch i region finale, men i finalen må det være på engelsk.

Vi håper å se dere i søknadsbunken.

Utvidet søknadsfrist 23. August

Vi fortsetter suksessen og samarbeidet med 100 Pitches, Norges største pitchekonkurranse.

Deltakerne på årets Demo Day Vestland som er startet etter 1.1.2020 og har hentet inn mindre enn €3m i privat kapital er også kvalifisert for å være med på regional finale i 100 pitches Sør/Vestlandet.

Premie på €20,000 til vinner av finalen. 100 Pitches arrangeres av DNB, StartupLab og Oslo Innovation Week. Selskap etablert før 01.01.2020 kan likevel delta på Demo Day Vestland 2023.

 

VIS – Vestlandets innovasjonsselskap er ansvarlig arrangør, med NCE Finance Innovation og Connect som hovedpartnere. Bak gjennomføringen står titalls viktige partnere og bidragsytere fra hele regionen blant dem GCE Ocean Technology.

 

Contact Information

Kai Stoltz

Business Development Manager

Kai Stoltz