Skip to the content

Frokostwebinar: Sanntidsløsninger i havnæringene

22. June 2023, 09:00 - 10:00

Webinar

Event registration is closed.

22
Jun
Photo of Fjordbase
Photo: Fjordbase

Her vil du få lære mer om hvordan Saga Fjordbase fikk full oversikt over alt som skjer på basen – i én løsning levert av Knowit.

Videre, hvordan skaffet Fjord Maritime seg og kundene oversikt over energiforbruket på fôrflåtene i sanntid? Og hvilke gevinster fikk de av å investere i smartere styring og bedre overblikk?

Enten det dreier seg om akvakultur, marin eller maritim sektor, preges havnæringene av komplekse operasjoner, med ulike samarbeidspartnere og digitale systemer som i mer eller mindre grad snakker med hverandre.

Kan det gjøres mer sømløst og sikre bedre samhandling, skape effektivitetsgevinster og større brukervennlighet?

To kundecaser fra Knowit

Under webinaret vil Knowit presentere to løsninger der de har skapt mer effektive digitale løsninger sammen med sine kunder:

  • Saga Fjordbase er Norges største supplybase, med 2000 havneanløp og 5000 trailere årlig – og 65 selskaper som har tilstedeværelse på basen. Saga Fjordbase ønsket en digital løsning som kunne bidra til bedre effektivitet, planlegging samhandling mellom aktørene. På frokostwebinaret viser Knowit hvordan løsningen enkelt gjør at aktørene kan dele relevant informasjon – og der alle kan følge basens liv, anløp og bevegelser i sanntid.
  • Fjord Maritime leverer fôrflåter til oppdrettsnæringen, der selskapet har utviklet et hybridsystem med batterier i kombinasjon med diesel – et system som gir 90 prosent reduksjon i CO2-utslipp og 60 prosent redusert forbruk, sammenliknet med tradisjonelle løsninger. På frokostwebinaret vil Knowit presentere hvordan de sammen med Fjord Maritime utviklet et digitalt dashboard som gir full oversikt over ytelse og status for fôrflåtene – slik at både selskapet og deres kunder sitter med full oversikt til enhver tid.

Webinaret er relevant for alle som jobber med digitale løsninger, produktutvikling eller samhandling i havnæringene.

Deltakelse og kostnad

Webinaret er gratis og åpent for alle.

Påmelding

Meld deg på webinaret.

 

Webinaret er et samarbeid med: