Skip to the content

Frokostseminar: Havvindkappløpet er i gang! Er din bedrift klar til å bidra?

12. April 2023, 08:30 - 10:00

Media City Bergen Lars Hilles gate 30, Bergen

Register for event
12
Apr

Havvindkappløpet er i gang på globalt nivå, og det nærmer seg tildelinger på Sørlige Nordsjø II og Utsira Nord. Er din bedrift klar for å ta del i det nye industrieventyret?

Deloitte Advokatfirma fokuserer på regelverk og utfordringer i forbindelse med havvindprosjekter i Norge og utland, herunder problemstillinger knyttet til skatt og avgift.

På dette seminaret vil du få høre om to caser for det fiktive selskapet «Offshore Wind AS» med et særlig fokus på leverandørindustrien. I første omgang ser vi på hvilke utfordringer og muligheter leverandører og operatører kan møte ved havvindprosjekter på norsk sokkel. I det andre caset tar vi en nærmere kikk på ulike problemstillinger som kan oppstå ved havvindaktiviteter i utlandet.

Seminarer passer både for verft, rederier, havner, eiendomsutviklere, service- og innovasjonsbedrifter og andre i leverandørkjeden som nå står klare til å bidra inn mot den nye industrien.

Kai Stoltz, R&D Manager i GCE Ocean Technology vil dele av sine markedsinnsikter og fortelle om hvordan vi som klynge bidrar inn mot leverandørsegmentet.

Deltakelse og kostnad

Arrangementet er gratis og åpent for alle. En lett frokost vil bli servert.

Påmelding

Meld deg på frokostseminaret.

Har du spørsmål til seminaret? Ta kontakt med Unni Indrehus.

 

Frokostseminaret arrangeres sammen med Deloitte:

 

Contact Information

Kai Stoltz

Business Development Manager

Kai Stoltz