Skip to the content

Fellesstand på Underwater Technology Conference (UTC)

14 - 16. June 2022

Grieghallen, Bergen

Event registration is closed.

14
Jun

Vi inviterer medlemsbedrifter som har en strategi for sin energiomstilling til å stå på stand med GCE Ocean Technology kostnadsfritt under UTC 2022.

GCE Ocean Technology er medarrangør av Underwater Technology Conference (UTC) og har egen stand under konferansen. I den forbindelse tilbyr vi gratis standplass til fire av klyngens medlemmer på vår stand under utstillingen på UTC.

Årets UTC har hovedoverskriften «Subsea leading the way in the energy transition». Vi ønsker derfor å vise frem noen av våre medlemmer som har en strategi for energiomstilling og har lyktes med overføring og bruk av subseateknologi til nye og grønne energiområder.

Send din søknad om standplass med klyngen sammen med en beskrivelse av deres tilnærming til og erfaring med energiomstilling innen fredag 18. mars.

De fire bedriftene som vinner en standplass får tildelt kostnadsfritt:

  • Disk med egen profilering (logo/profilfarger/slogan)
  • Tv-skjerm til visning av presentasjoner

Deltakelse og kostnad

Standplass og bord med firmaprofilering er gratis. Dette bestilles og organiseres av oss, og dere kommer til en ferdig stand med eget bord og tv-skjerm.

Pris for standpersonell (utstillerpass) kr. 4.000,- pp. er ikke inkludert og må dekkes av bedriften selv. Lenke til bestilling av utstillerpass er ikke klar enda, men den vil bli sendt til dem som får plass så snart den er klar.

Utstillerpass dekker det meste av arrangementet (exhibition, Icebreaker [14. juni], lunsj begge dager, middag onsdag kveld), men ikke tilgang til selve konferansen.

Ønsker du å kjøpe tilgang til hele konferansen, koster dette kr. 9.995,- (akkurat nå er det early bird-pris kr. 8.495,- se Conference Registration), dette passet vil da dekke alle deler av arrangementet. Dette passet kan selvsagt kjøpes av alle, uavhengig om du har plass på stand eller ikke.

Påmelding

Søknad sendes til anne-grethe.solbakk@gceocean.no innen fredag 18. mars kl. 12:00. Selskaper som ikke har hatt gratis standplass tidligere vil bli prioritert.

For mer informasjon om standen, ta kontakt med undertegnede.

For mer informasjon om konferansen, se UTC. Dersom du ikke er en av dem som får plass på vår fellesstand, men likevel ønsker å stille ut på UTC Exhibition, kan du lese mer og bestille standplass her: UTC Exhibition.

Les mer om medlemskap i GCE Ocean Technology.

Contact Information

Anne-Grethe Solbakk

Chief Financial Officer

Anne-Grethe Solbakk

About

The Underwater Technology Conference (UTC) has a well-known history of presenting highly competent speakers on current and important topics for the subsea industry.

Read more about UTC

UTC Marine Minerals

This UTC seminar, on Day 0, is targeting decision makers, managers, business and technology developers who would like an overview of the key drivers, knowledge status, technologies, legal framework and environmental aspects related to marine minerals.