Skip to the content

Bli med på kino med GCE Ocean Technology

09. December 2021, 16:45 - 19:30

UTSATT

Event registration is closed.

9
Dec
Photo: Eelume

Dette arrangmentet er utsatt.

Vi inviterer våre medlemmer, partnere og samarbeidspartnere med på lagunen kino i Bergen 9. desember for å se filmen «Nordsjøen» hvor undervannsroboten fra klyngemedlem Eelume spiller en sentral rolle.

Katastrofefilmen er produsert av skaperne av «Bølgen» og «Skjelvet».

Se film trailer:

Equinor Ventures har nylig gått inn på eiersiden av Eelume og Pål Atle Solheimsnes, Lead Engineer hos Equinor, vil før filmen fortelle oss om teknologien og hvordan dette kan bli en industriell «game changer» .

Autonomi i sentrum

Eelume er et oppstartsselskap med utspring i NTNU-miljøet i Trondheim, stiftet i 2015. I filmen ser vi hvordan undervannsroboten Eelume og samspillet mellom mennesker og robotikk utfører livreddende oppdrag. Undervannsroboten virker for god til å være sann, og for mange kan den nok fremstå som animert filmtriks. Men bak nettopp denne undervannsroboten står et team i Trondheim som har jobbet i flere tiår for å utvikle Eelume.

Eelume har vært klyngemedlem siden 2018 og har fått forprosjektfinansiering fra GCE Ocean Technology for å utforske ulike plattformer og løsninger for å utvikle og implementere autonomi.

Påmelding og kostnad

Er du partner, medlem eller samarbeidspartnere av GCE Ocean Technology er du velkommen til å melde deg på. Vi spanderer billett og popcorn.

Registrering

Dette arrangementet er utsatt.

Contact Information

Kjersti Boge Christensen

Communication Manager

Kjersti Boge Christensen