Skip to the content

HAVlunsj

19. November 2020, 11:30 - 12:30

WEBINAR

Event registration is closed.

19
Nov

Vi inviterer til HAVlunsj der du får innsikt i hvordan trådløs konnektivitet i stål digitaliserer havnæringene og hvordan Kollsnes blir unik hub for klimavennlig industriutvikling.

GCE Ocean Technology har regien av HAVlunsj'en denne gangen der vi får presentert spennende nyheter fra ScanReach, CCB Energy Holding og Ocean Innovation Catapult.

CCB Energy Holding

CCB Energy Holding har spennende visjoner for området CCB Energy Park på Kollsnes i Øygarden. Her tilrettelegges det for framtidens klimavennlige industriutvikling med bla. pilotanlegg for hydrogen, synergietableringer innen spillvarme og fjernvarme, og ikke minst CCS prosjektet Northern Lights.

ScanReach

ScanReach muliggjør trådløs konnektivitet i stål som vil bli et sentralt verktøy i digitaliseringen av havnæringene. Lær mer om deres trådløse IoT plattform og få innsikt i historien om ScanReach - fra Startup til Scaleup til full global skalering.

Ocean Innovation Norwegian Catapult Centre

Ocean Innovation Norwegian Catapult Centre tilbyr design, prototyping, test-, og verifiseringsfasiliteter for havnæringen. De tilrettelegger for utvikling og test av idéer i optimale og reelle havrelaterte miljøer til et endelig produkt på markedet. Senteret har hovedsete i Bergen, hvor det er tett integrert med det ledende innovasjonsmiljøet på Marineholmen.

Program

  • Tilrettelegging av klimavennlig industriutvikling, Ronny Haufe, Administrerende Direktør, CCB Energy Holding
  • Trådløs konnektivitet i stål vil bli et sentralt verktøy i digitaliseringen av havnæringene, Jacob Grieg Eide, Chief Business Development Officer, ScanReach
  • Raskere vei fra idé til marked, Gisle Nondal, daglig leder, Ocean Innovation Catapult Centre

Deltakelse og kostnad

HAVlunsjen er gratis og åpen for alle. Registreringslenke til webinaret vil bli tilsendt pr. e-post kort tid før arrangementet starter.

Påmelding

Påmelding innen 19. november kl. 10:00

Contact Information

Kai Stoltz

Business Development Manager

Kai Stoltz

HAVlunsj

HAVlunsj er en serie med lunsjmøter i regi av VIS, Maritime Bergen, GCE Ocean Technology, NCE Seafood Innovation Cluster, Marineholmen og NCE Maritime CleanTech.

HAVlunsj er en uformell møteplass for havnæringene, med fokus på kompetanseheving og nettverksbygging.

HAVlunsj blir arrangert nest siste torsdag i måneden.