Skip to the content

Fellesstand på Underwater Technology Conference (UTC)

17 - 18. June 2020

CANCELLED

Event registration is closed.

17
Jun
image of common stand area
GCE Ocean Technology fellesstand under UTC 2019

Vi inviterer våre oppstartsbedrifter til å stå på fellesstand med GCE Ocean Technology kostnadsfritt under UTC 2020.

VIKTIG INFORMASJON: På grunn av Covid-19 har UTC blitt kansellert i 2020. Vi kommer sterkt tilbake i 2021 med samme tilbud.

GCE Ocean Technology er medarrangør av Underwater Technology Conference (UTC) og har egen stand under konferansen. I den forbindelse tilbyr vi gratis standplass til fire av klyngens «Oppstartsbedrifter» på vår fellesstand under utstillingen på UTC.

Vi har kun plass til fire bedrifter, så dersom flere enn fire melder sin interesse, vil tildeling skje ved loddtrekning.

De fire bedriftene får da tildelt kostnadsfritt:

  • Disk med egen profilering (logo/profilfarger/slogan)
  • TV-skjerm til visning av presentasjoner

Deltakelse og kostnad

Standplass og bord med firmaprofilering er gratis. Dette bestilles og organiseres av oss og dere kommer til en ferdig stand med eget bord og TV-skjerm.

Pris for standpersonell (utstillerpass) kr. 3.900,- pp. er ikke inkludert og må dekkes av bedriften selv. Lenke til bestilling av utstillerpass er ikke klar enda, men den vil bli sendt til de som får plass, så snart den er klar.

Utstillerpass dekker det meste av arrangementet (exhibition, Icebreaker [16. juni], lunsj begge dager, middag onsdag kveld), men ikke tilgang til selve konferansen. Ønsker du å kjøpe tilgang til hele konferansen, koster dette kr. 9.750,- (akkurat nå er det early bird-pris -15% kr. 8.288,- se Conference Registration), dette passet vil da dekke alle deler av arrangementet. Dette passet kan selvsagt kjøpes av alle, uavhengig om du har plass på stand eller ikke.

Påmelding

På grunn av Covid-19 har UTC blitt kansellert i 2020. Vi kommer sterkt tilbake i 2021 med samme tilbud.

Contact Information

Anne-Grethe Solbakk

Chief Financial Officer

Anne-Grethe Solbakk

UTC

The Underwater Technology Conference (UTC) has a well-known history of presenting highly competent speakers on current and important topics for the subsea industry.

Read more about UTC.