Skip to the content

Kurs: Bygg deres innovasjonsstrategi

30. October 2019, 08:00 - 12:00

GCE Ocean Technology, Vitensenteret, Bergen

Event registration is closed.

30
Oct
 Photo by Ryan Quintal on Unsplash
Foto av Ryan Quintal på Unsplash

Vi inviterer deg til kurs der du lærer hvordan man effektivt kan bygge en innovasjonsstrategi som enkelt kan formidles og vedlikeholdes.

En av hovedårsakene til at så få lykkes med å skape kontinuerlig vekst fra innovasjon over tid er manglende strategi for innovasjonsarbeidet.

Dette kurset er for deg som har et særlig ansvar for innovasjon i et etablert selskap. Du vil få en grunnleggende forståelse for innovasjon, samt en innføring i de sentrale strukturer og prosesser som må være på plass for at deres selskap skal skape kontinuerlig og forutsigbar vekst fra innovasjon.

Gjennom kurset vil du få:

 • En utdypende forståelse for begrepet innovasjon og hvilke ulike typer innovasjon som finnes
 • Læring fra den nasjonale undersøkelsen «Innovasjonsmeldingen» som har kartlagt de største utfordringene og viktigste suksessfaktorene for å lykkes med innovasjon i etablerte, norske selskaper
 • Innsikt i ulike måter innovasjonsarbeidet kan organiseres på og en oversikt over de mest vanlige taktikkene som benyttes
 • En overordnet innføring i de vanligste metodene for å ta konkrete initiativ fra idé til skalering
 • Et praktisk verktøy som setter dere i stand til effektivt å bygge en innovasjonsstrategi som enkelt kan formidles og holdes oppdatert

Hva du behøver å vite

 • Forberedelser: Ingen forberedelser nødvendig
 • Målgruppe:
  • Selskap: Etablerte selskaper som enten har eller vurderer å etablere en dedikert satsning på innovasjon.
  • Roller: CxOs og personer som har ansvar for innovasjon og forretningsutvikling i selskapet.
 • Varighet: 4 timer
 • Type: Workshop, hvor deltakerne blir introdusert for teori og rammeverk, samt konkrete oppgaver for å relatere læring til praksis
 • Eksamen: Ingen
 • Kursansvarlige: Caspar M. Lund og Ove Kvalsvik

Deltakelse og kostnad

Arrangementet er åpent for alle i målgruppen og gratis for GCE Ocean Technology partnere og medlemmer. For alle andre er kursavgiften kr. 1.500,-.

Les mer om medlemskap i GCE Ocean Technology.

Påmelding

Påmelding innen mandag 28. oktober kl. 12.00. Medlemmer må bruke sin jobb-epost adresse for å kunne melde deg på gratis.

Contact Information

Kai Stoltz

Business Development Manager

Kai Stoltz

Foredragsholdere

Caspar M Lund

Caspar er en anerkjent kurs- og foredragsholder innen forretningsutvikling, innovasjon og vekst.

Han er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, og har etterutdanning innen design thinking, forretningsmodellering og innovasjon fra NHH og Danske Tekniske Universitet.

Caspar har bred erfaring fra ulike bransjer slik som energi, media, forsikring og retail. De siste 8 årene har han gjennomført over 30 kurs for over 200 selskaper, der i Aker Solutions, BKK, TV2, CCB, Trelleborg og KnowIT.

Ove Kvalsvik

Ove har de siste åtte årene arbeidet som strategi- og innovasjonskonsulent og har hjulpet selskaper innenfor en rekke bransjer med å sette strategisk retning, samt etablere strukturer, prosesser og kompetanse for innovasjon.

Ove har sterk kompetanse og praktisk erfaring med anerkjente rammeverk som Lean Startup, Design Thinking, Jobs to be Done og GV Design Sprint.

Han har også utviklet egne metoder og verktøy som kombinerer disse.