Skip to the content

Kurs: Arbeid med sosiale medier

28. November 2019, 08:00 - 12:00

GCE Ocean Technology, Vitensenteret, møterom VilStyre, 3 etasje, Thormøhlensgate 51, Bergen

Event registration is closed.

28
Nov
Photo by Joshua Hoehne on Unsplash

Lær suksessfaktorene for å lykkes i sosiale medier av Tibor Mæhlum, entreprenør og digital tryllekunstner.

Dette kurset er en praktisk tilnærming for bruk av LinkedIn som plattform for B2B-kommunikasjon, bygging av egen merkevare, relasjonsbygging og rekruttering. I tillegg vil du få innsikt i viktige suksessfaktorer og oppsett av effektive kampanjer i sosiale medier.

Kurset holdes av Tibor Mæhlum. Han er en” webentrepenør” som er spesialist på call-to-action og innovativ digital forretningsutvikling, og har blant annet arbeidet som salgs- og markedsdirektør i Chess, strategisk rådgiver i Atea og Deloitte og som gründer innen IoT (internet of things).

Tibor er en digital tryllekunstner og har hovedfokus på salg, synlighet og innovative smarte løsninger. Tibor flankeres av Caspar M. Lund. Caspar er en anerkjent kurs- og foredragsholder innen forretningsutvikling, innovasjon og vekst (se faktaboks).

Deltakelse og kostnad

Arrangementet er åpent for alle (maks 2 påmeldte pr. selskap) og gratis for GCE Ocean Technology partnere og medlemmer. For alle andre er kursavgiften kr. 1.500,-. Les mer om medlemskap i GCE Ocean Technology.

Påmelding

Påmelding innen tirsdag 26. november kl. 12.00.

Contact Information

Kai Stoltz

Business Development Manager

Kai Stoltz

Caspar M. Lund

Caspar M. Lund

Caspar er en anerkjent kurs- og foredragsholder innen forretningsutvikling, innovasjon og vekst. Han er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, og har etterutdanning innen design thinking, forretningsmodellering og innovasjon fra NHH og Danske Tekniske Universitet.

Caspar har bred erfaring fra ulike bransjer slik som energi, media, forsikring og retail. De siste 8 årene har han gjennomført over 30 kurs for over 200 selskaper som Aker Solutions, BKK, TV2, CCB, Trelleborg og KnowIT.