Skip to the content

Fast-track din innovasjonsprosess

11. December 2019, 09:00 - 10:00

Bergen

Event registration is closed.

11
Dec

Vi inviterer deg til å delta i et akselerasjonsprogram som får fart i innovasjonsprosesser og der du får jobbe med bedriftsspesifikke caser fra idé til marked.

Design- og kundedrevne produkter, prosesser og løsninger er nøkkelelementer for å opprettholde et konkurransefortrinn, særlig innen havnæringen med dens anleggsintensive og langsiktige perspektiv.

Innovasjon Norges kontor i München har et sterkt fokus på kunstig intelligens (AI), Internet of Things (IoT) og digitalisering generelt, noe som skyldes det unike økosystemet av industri som er til stede i den sørlige delen av Tyskland. Særlig i München-området er det en ekstremt sterk miks av store internasjonale selskaper og solide små- og mellomstore bedrifter.

Innovasjon Norge München har utviklet et akselerasjonsprogram for bedrifter, sammen med Ocean Innovation Norwegian Catapult Centre, Siva og IBM, for å få fart i innovasjonsprosesser som tar bedriftsspesifikke caser fra idé til pre-minimum viable product (MVP). Med andre ord forlater hvert firma programmet med en visuell presentasjon av resultatene, som beskriver alle relevante kriterier av en MVP.

Program

Sammen med eksperter fra IBM går vi gjennom tilnærminger til design-tenking og design- og arkitektursesjoner etterfulgt av en oppsummeringsrunde for å komme frem til et tydelig resultat.

Programmet har kick-off i Bergen 11. desember, og uken i München vil foregå i midten av februar 2020.

Deltakelse og kostnad

Programmet er åpent for alle og koster 35.000,- NOK pr. selskap, i tillegg til reisekostnader, opphold og middager.

Påmelding

For mer informasjon og påmelding, vennligst kontakt:

Martin Nietz
Seniorrådgiver Export Norway
E-post: martin.nietz@innovationnorway.no
Tel.: +49 171 4260170

 

Programmet arrangeres i samarbeid med:

           

                 

Contact Information

Gisle Nondal

R&D Manager

Gisle Nondal