Skip to the content

Kurs i forhandlingsteknikk – få mer ut av mindre!

29 - 30. August 2019

Grand Hotel Terminus, Zander Kaaes gate 6, Bergen

Event registration is closed.

29
Aug
image of people around a table
Photo by Dylan Gillis, Unsplash.com

Vi inviterer våre medlemmer og partnere til gratis kurs i forhandlingsteknikk. Bli bedre i forhandlingsteknikk sammen med gode kollegaer i bransjen og foredragsholdere fra Inventura.

Gode forhandlere får mer verdi ut av mindre ressursforbruk og moderne forhandlingsteknikk har du nytte av uansett hvor du jobber.

Program

Gjennom forelesninger, gruppearbeid og forhandlinger basert på Inventura sine spesialutviklede simuleringsprogrammer vil du etter endt kurs ha god kunnskap om strategier for å håndtere en rekke problemstillinger i forhandlingssituasjonen.

Videre vil du få verktøy for å kommunisere effektivt og et rammeverk som sikrer en strukturert tilnærming og forberedelse til forhandlinger.

Kurset er særlig relevant for ledere av forhandlingsteam og prosjektmedarbeidere, innkjøpere, kontraktforhandlere og andre som ofte deltar i ulike typer forhandlinger. Kurset gjennomføres i sin helhet på norsk.

Deltakelse og kostnad

Kurset går over 2 dager fra 29.- til 30 august fra kl. 08:30 – 15:30.

Kurset er gratis og eksklusivt for våre medlemmer og partnere. Begrenset til 20 plasser og påmelding etter førstemann til mølla prinsippet

Les mer om medlemskap i GCE Ocean Technology.

Påmelding

Påmelding i påmeldingsskjema innen 27 august.

Contact Information

Kai Stoltz

Business Development Manager

Kai Stoltz