Skip to the content

GCE Subsea Møteforum 2018

01. November 2018, 08:30 - 12:30

Scandic Flesland Airport,Flesland, Bergen

Event registration is closed.

1
Nov
Persons in meeting image
Fra GCE Subsea Møteforum 2017

GCE Subsea’s årlige Møteforum er den mest populære møteplassen blant medlemmene og partnerne i klyngen vår. Innledningsforedrag fra Aker BP og Aker Solutions, etterfulgt av 200 en-til-en møter.

Evalueringer fra tidligere gjennomføringer viser at vårt Møteforum gir nye kunder og danner grunnlag for langsiktig samarbeid. Formålet er å styrke og etablere nye samarbeidsrelasjoner. Det kan være kunde-leverandørforhold, etablering av felles innovasjonsprosjekter og samarbeid mellom bedrifter og FoU-miljøer.

Om innledningsforedragene

Aker BP er ny partner i GCE Subsea i 2018. De har høyt fokus på digitalisering som et sentralt verktøy i hele sin virksomhet. Vi får gleden av å få høre Håkon Skofteland som leder arbeidet med teknologiutvikling og digitalisering i Aker BP fortelle hvordan de jobber og hvordan bedrifter i klyngen kan bidra til å akselerere utviklingen.

Atle Saure Lokøy har de siste årene deltatt i et større prosjekt i Japan knyttet til utvinning av gass fra hydrater i undergrunnen. Prosjektet er en del av Aker Solutions sin teknologistrategi knyttet til teknologi for reduksjon av utslipp av karbondioksin. Lokøy vil fortelle om erfaringene fra prosjektet og de industrielle mulighetene fremover.

Program

08:30 Registrering og kaffe
09:00 Innledning, Jon Oddvar Hellevang, Senior Subsea Innovator GCE Subsea
09:10 Innledningsforedrag, Håkon Skofteland, Project Manager Facilities Aker BP
09:35 Innledningsforedrag, Atle Saure Lokøy, Specialist Support Engineer – Global Operations Support Aker Solutions
09:55 Introduksjon til speed-dating
10:00 Pause
10:20 Speed dating – Fire en-til en møter
11:05 Pause
11:15 Speed dating – Fire en-til en møter
12:00 Lunsj
12:30 Slutt

GCE Subsea tilrettelegger møteplassen, men det er opp til medlemsbedriftene å gripe mulighetene som ligger i arrangementet. Denne meget effektive møteformen har vi modnet over mer enn ti år, og vi oppfordrer alle på det sterkeste å delta, da vi tror dette vil være utbytterikt for alle.

Deltakelse og kostnad

Arrangementet er åpent kun for GCE Subsea partnere og medlemmer, og deltakelse er gratis. Vi vil i tillegg invitere bedrifter som deltar i vårt pågående ACCEL Energy program. Hvert selskap kan delta med inntil to representanter.

Påmelding

Påmelding i påmeldingsskjema nederst på siden innen 22. oktober klokken 16:00 for de som ønsker å prioritere møter. Ønsker du å delta uten å prioritere møter er påmeldingsfristen 30. oktober klokken 12:00.

Vi fullfører først påmelding fra alle deltakere, deretter får deltakerne prioritere speed-date møter blant de som har meldt seg på til Møteforum. Møteplan koordineres av GCE Subsea med mål om at flest mulig skal få oppfylt sine ønsker. Vi vil også jobbe aktivt for at bedrifter som i perioder ikke har møter, blir koblet mot andre bedrifter.

Contact Information

Jon O. Hellevang

R&D Manager

Jon O. Hellevang

GCE Subsea Møteforum

årt årlige Møteforum er et organisert opplegg med korte møter mellom medlemsbedrifter.

I Møteforum kan du presentere hva du har å selge, hva du ønsker å kjøpe, og prosjektideer for samarbeid med andre.