Skip to the content

ACCEL Crossover – Offshore Wind

02. April 2018, 09:00 - 16:00

Bergen, Norway

Event registration is closed.

2
Apr
offshore illustration

Vi inviterer deg til å søke plass på ACCEL Crossover 2018 – et 8 ukers intensivt program for innovative olje- og gasselskaper som ønsker å tilby produkter eller tjenester inn mot offshore vind.

Programmet gir en innføring i smart og smidig forretningsutvikling og fokuserer på relevant og hurtig produkt- og tjenesteutvikling.

Metodene vi benytter hjelper en til å foreta de rette prioriteringene, utvikle det som er relevant uten å bruke unødvendig mye ressurser. Programmet vil bistå med å lage interne beslutningsdokumenter og hvordan selge inn nysatsinger i egen virksomhet. Programmet vil være like relevant for andre produkt- og tjenesteprosjekter selskaper arbeider med.

Kursformen er en kombinasjon av teori og oppgaver der bruk av ulike verktøy står sentralt, kombinert med mange kundemøter. Hvert selskap som deltar får også allokert en ressursperson med erfaring fra bransjen som de kan sparre med underveis i kurset.

En viktig og verdifull del av programmet er at man på en av samlingene får møte aktuelle store kunder. Statoil Hywind er bekreftet, og det jobbes med å få inn flere.

Programmet inngår som en del av Innovasjon Norge Hordalands SNU-prosjekt med økonomisk støtte fra Hordaland Fylkeskommune.

Program

Programmet og datoer for samlingene finner du på ACCEL Offshore Wind websider.

Deltakelse og kostnad

Arrangementet er gratis og primært beregnet på olje- og gassbedrifter som ønsker å posisjonere produkter og tjenester inn mot havvindmarkedet. Ved overbooking vil selskaper som er medlemmer av GCE Subsea bli prioritert.

Påmelding

Påmelding er nå stengt.

Programmet arrangeres i samarbeid med:
Hordaland Fylkeskommune, Innovasjon Norge

Contact Information

Kai Stoltz

Business Development Manager

Kai Stoltz

Offshore Wind

Capital and operational expenditure of offshore wind is forecast to grow by 15-20 per cent pa to around 250 billion Euro over the next ten years.

The European market is the cradle of the industry and with more than 90 per cent of current offshore wind deployment and expenditure predicted to hit 70 billion Euro over the next five years it is an interesting prospect for Norwegian industry.